Rólunk

A DAMASA márkanév mögött magyar tulajdonú vállalkozás áll, mely hazai iparművészekkel és szakemberekkel együttműködve olyan termékeket állít elő, melyek  partnereink folyamatosan változó igényeinek magas szinten meg tudnak felelni.

Az újdonság és megújulás igénye a vendégek részéről folyamatos kihívások elé állítják szállodáinkat, a wellness terek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások magasszintű fejlesztése meghatározó lépéssé vált a sikerhez.

Az általunk megálmodott termékek ehhez a sokrétű wellness szolgáltatáshoz nyújtanak kézzelfogható segítséget, s nem mellesleg jelenlétükkel wellness szállodáink belső tereit harmonikus, izgalmas öltözettel is frissítik.

A DAMASA berendezési bútoraival a rusztikus, vidéki stílust kedvelő vásárlók igényeire is figyelünk. Magánlakások, nyaralók akár modern környezetébe is, egy-egy DAMASA kiegészítő harmonikusan illeszkedik.

A DAMASA márka kis darabszámú, folyamatosan újuló termékekkel van jelen a hazai piacon, mely lehetővé teszi vásárlóink egyedi kívánságainak széleskörű kielégítését is.

A DAMASA termékek kizárólag természetes, részben újrahasznosított alapanyagok felhasználásával készülnek. Minden darab kialakítása kézműves munkával, a wellness tér speciális sajátosságait figyelembe véve történik.

A DAMASA termékek  egyik  fő jellemzője az évszázados faanyagok használata, valamint az egyedi megjelenés, mely a különböző természetes anyagok néha meghökkentő párosításában rejlik. A felhasznált anyagok és a teljesen kézi kialakításnak köszönhetően két egyforma termék nem készül, megjelenésükben, színeikben árnyalatnyi különbség mindig fellelhető.

A DAMASA árucsoport tagjait elsősorban szállodák wellness tereibe ajánljuk, úgymint szauna kiegészítő elemek, fürdők, masszázs helységek berendezési tárgyai, előterek, pihenőterek díszítő elemei. Ezen felül a privát vizes helységek, szépségszalonok és kozmetika helységek öltöztetésére is nagyszerű alternatíva lehet.

A DAMASA szellemisége magába foglalja környezetünk tudatos védelmét is. Ez a  zöld szemlélet  termékeink előállításának és szállításának teljes folyamatát végigkíséri.

Az általunk kínált tárgyak tiszta, részben újrahasznosított anyagokból készülnek , csomagolásuk  teljes egészében környezetbarát.

A szállítás során a DAMASA küldeményeket kiemelt gondosság kíséri.

Dress your wellness
Scroll to Top